Бионсе успя да изненада и зарадва феновете си, като официално потвърди

...
Бионсе успя да изненада и зарадва феновете си, като официално потвърди
Коментари Харесай

Бионсе успя да изненада всички

Бионсе съумя да изненада и зарадва почитателите си, като публично удостовери първите детайлности за идния си седми студиен албум. На 16 юни уебсайтът на певицата се промени, с цел да изобрази информация за него.

Така разбираме, че албумът се споделя Renaissance и е " акт I ", което ни подухва на мисълта, че ще е първият от серия идни заглавия. Предвид обстоятелството, че Бионсе не е издавала нов албум от няколко години, не сме сюрпризирани, в случай че в действителност предстоят няколко. 

От Instagram профила на певицата пък разбираме и още някои детайлности, като фактът, че Renaissance ще бъде публикуван на 29 юли и ще съдържа 16 песни.

След шестгодишна музикална пауза Бионсе Ноулс-Картър означи завръщането си в шоубизнеса и с емблематична фотосесия за британския Vogue.

На една от фотосите виждаме 40-годишната суперзвезда, която издаде последния си албум Lemonade през 2016 година, да носи невероятна рокля Schiaparelli в златисто с качулка и надълбоко деколте, която демонстрира невероятните й извивки.

Главният редактор Едуард Енинфул не единствено интервюира Бионсе, само че е и стилист на емблематичните фотоси, разкривайки: " Идва нова музика - вълнуващо обилие от нея. "

" Извисяващи се вокали и гневни бийтове: да, Бионсе се завърна. Предстоящият й албум е музика, която ви кара да се издигнете, която насочва мозъка ви към култури и субкултури, музика, която ще сплоти толкоз доста хора на дансинга и ще ги накара да се влюбят. Добре пристигнала още веднъж, Кралице Би, липсваше ", са думите на Енинфул за новия албум на Бионсе. Главният редактор има шанса да е един от първите хора, които го чуват, откакто певицата му го пуска в дома си, до момента в който организират изявлението. 

Пишейки за процеса на основаване на фотосесията на Рафаел Павароти, която е една " ретро-футуристична фешън фикция ", Енинфул дава представа за случилото се на снимачната площадка, като споделя, че Бионсе обича да му изпраща " отлични и дълги текстове, които показват идеите ѝ за фотосите дружно. "

" Настроението беше вълшебно и скоро Бионсе се разхождаше, чувствайки се добре и свободна да бъде себе си. Съпругът и децата й пристигнаха да я изненадат на снимачната площадка. Беше фамилен ден, въпреки и леко халюцинационен ", раказва Енинфул.

Едуард Енинфул ни дава представа и за това какво е да посетиш фамилния дом на певицата.

" Чувствам се в действителност фамилно, седяйки на масата за вечеря на Бионсе в неделя вечер. Малко съм замаян от това какъв брой умерено е всичко... Тъй като се сервира вкусна вечеря от ребра, царевица, грах и картофено пюре, не съм сигурен, че настроението може да бъде по-уютно. "

Главният редактор допълва, че за пръв път се е почувствал същински покрай Бионсе, когато я е видял в дома ѝ с пусната коса, без грим, облечена със суитшърт.

" Нямаше я бронята на Бионсе. А смехът й е толкоз инфекциозен и кожата й е толкоз блестяща, че тя наподобява като младеж ", отбелязва още Едуард Енинфул.

" Моята земя, моето сърце, моята почва и моят здрав разсъдък " пък е настройката на Бионсе що се отнася до най-вътрешната ѝ единица, като признава, че се старае да живее допустимо най-спокойно, тъй като това е най-ценното време в живота й. На 40, тя се усеща толкоз добре като майка, артист и жена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР